MM2020-kisojen kumppaniverkoston toinen kokoontuminen järjestettiin tiistaina 2.4.2019.

Liki neljäkymmentä kisojen yhteistyökumppanien edustajaa tapasi toisensa Oy Trexet Ab:n tiloissa Espoossa, jossa käytiin läpi kisamatkan ajankohtaisia aiheita ja keskityttiin ideoimaan kumppanien yhteisiä kisamatkan aikaisia kampanjoita.

Maajoukkueen rakentaminen hyvässä vauhdissa

Suomen maajoukkue kotikisoihin rakentuu hyväksi havaittua rakennetta hyödyntäen. Tänä vuonna maajoukkue leireilee kahteen otteeseen. Parhaan tasonmittauksen tarjoaa Suomessa 8.-10.11. pelattava EFT-turnaus. Kumppanitapaamisessa joukkueen päävalmentaja Petteri Nykky kertoi joukkueen muodostumisesta sekä kisamatkan aikataulusta.

”Olemme kontaktoineet pelaajia jo tulevan maajoukkueleirin osalta, joka pidetään toukokuun lopussa. Tekemisessämme korostuu urheilijan oma arki, kaikki työ mitä urheilijana tehdään päivästä toiseen ja millä tasolla. Toukokuun jälkeen leireilemme seuraavan kerran heinä-elokuun vaihteessa”, tiivistää Nykky aikataulua tämän vuoden osalta.

Lopullinen joukkue kotikisoihin nimetään marraskuussa 2020.

Uusia kumppaneita mukaan kisamatkalle

Maajoukkuekuulumisten lisäksi tilaisuudessa käsiteltiin muun muassa kisojen lipunmyyntiä, markkinointia ja viestintää, kuukauden kuluttua alkavaa SunSäbä-kiertuetta sekä Työpaikkasalibandyn SM-kisoja. SunSäbä-kiertue kattaa 16 paikkakuntaa läpi Suomen. Työpaikkojen salibandyn SM-mitalit ratkotaan 11.5. Helsingissä. Kumppaniverkostosta työpaikkojen salibandymestaruudesta on mukana taistelemassa useita joukkueita.

”Meille Työpaikkasalibandyn SM-kisat ovat olleet hyvä keino aktivoida toimistolla työskentelevien lisäksi myös kuljettajaverkostoamme, ja olemmekin ilmoittautuneet mukaan kahden joukkueen voimin mukaan ratkomaan mestaruutta”, kertoo Taksi Helsingin myyntipäällikkö Juhani Pitsinki.

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy MM2020
Sulje