Joulukuussa pelattavien miesten MM-kisojen Euroopan karsintalohkojen otteluohjelmat on julkaistu. Samalla on julkaistu karsintoihin osallistuvien joukkueiden pelaajalistat.  Karsinnat pelataan kuudessa karsintalohkossa. karsintapelit pelataan Tanskan Fredrikshavnissa, Slovakian Popradissa ja Latvian Liepajassa.

Mukana karsinnoissa on yhteensä 35 joukkuetta taistelemassa paikastaan joulukuun MM-kisoihin Helsinkiin. Mukana kisoissa nähdään 16 joukkueetta, joista etukäteen paikkansa ovat varmistaneet kisojen järjestäjämaa Suomi sekä Kanada ja USA. USA toimii World Gamesien järjestäjämaana vuonna 2021. Euroopan karsintojen lisäksi pelataan Aasia-Oseanian karsinnat maaliskuun alussa Bangkokissa.

MM2020 kisojen Euroopan karsintalohkot

Lohko 1, Fredrikshavn, Tanska

Lohko 2, Poprad, Slovakia

Lohko 3, Liepaja, Latvia

Lue lisää MM2020-kisojen karsinnoista

Miesten MM-kisat pelataan Helsingissä 4.-12.12.2020. Alkusarja ja puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallilla. Välierät, pronssi- ja loppuottelu pelataan Hartwall Arenalla. Liput finaaliviikonloppuun ovat jo myynnissä.

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy MM-kisat Helsinki MM-karsinnat MM-karsintalohkot
MM-KISAT KÄYNNISTYVÄT
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sulje