Karsinnat joulukuussa pelattaviin MM-kisoihin käynnistyvät tulevana keskiviikkona Tanskan Fredrikshavnissa. Tämän viikon aikana karsintoja pelataan myös Slovakian Popradissa sekä Latvian Liepajassa. Karsintoihin  16 kisapaikasta osallistuu yhteensä 35 joukkuetta. 


Katso karsintojen otteluohjelma ja joukkueet

Näin seuraat MM-karsintoja:

 

WFCQ 2020 mobiiliappi ja YouTube
IFF:n ladattava tapahtumasovellus on nyt saatavilla! Sovelluksella seuraat ottelutuloksia, tilastoja ja otteluiden livelähetyksiä YouTuben kautta. Sovellus on saatavilla AppStoresta sekä Google Play kaupasta.  Kaikki ottelut striimataan suorana IFF:n YouTube-kanavalla. Valokuvia otteluista on saatavilla IFF:n Flickr-kansioista (kuvaoikeudet: Valokuvaajan nimi/IFF)


MM2020-kisat sosiaalisessa mediassa

WFCHelsinki www-sivut
WFCHelsinki Facebook
WFCHelsinki Twitter
WFCHelsinki Instagram

IFF www-sivut
IFF Facebook
IFF Twitter
IFF Instagram 

#WFCHelsinki2020 #floorball #WFCq2020

Miesten MM-kisat Helsingissä 2020
Miesten 13. MM-kisat pelataan Helsingissä 4.-12.12.2020. Alkusarjan ottelut ja puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa ja välierät ja finaaliviikonloppu Hartwall Arenalla.

 

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 floorball WFCq2020 qualifications
Sulje