MM-kisojen otteluohjelma on julkaistu. Lipunmyynti alkusarjoihin alkaa perjantaina 15.5.2020 klo 9.00. Ennakkomyynti rekisteröityneille faneille käynnistyy viikkoa aiemmin, tulevana perjantaina, 8.5.2020.

Kisojen avajaisviikonloppuna nähdään heti monta jännittävää ja odotettua peliä. Myös avajaisiin panostamme ennennäkemättömällä tavalla, joten niitä ei kannata jättää välistä. Avajaisviikonlopulle on tarjolla lippupaketti, joka on päivälippuja edullisempi vaihtoehto, mikäli haluaa katsoa pelejä useampana päivänä. Pakettiin kuuluu yhteensä 18 ottelua kolmena pelipäivänä, kertoo MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Kisojen ensimmäisestä ottelusta alkaen Helsingin Jäähallilla tapahtuu aamusta iltaan. MM-kisojen aikana pelataan yhteensä 48 ottelua 16 joukkueen voimin. Avajaisviikonloppuna kohtaavat lajin kärkimaat, kun lauantaina Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa, ja sunnuntaina Tsekki ja Sveitsi ottavat mittaa toisistaan.

Lipunmyynti alkusarjojen ja puolivälierien osalta käynnistyy 15.5.2020 klo 9.00. Kaikki liput ovat päiväkohtaisia, eli samalla lipulla on mahdollista nähdä kaikki kyseisen päivän ottelut. Ottelukohtaisia lippuja ei ole saatavilla. Seurojen ja joukkueiden on mahdollista ostaa alkusarjojen otteluihin joukkuelippuja, joihin on osallistujamäärästä riippuen saatavana ryhmäalennuksia.

Päivälippujen lisäksi tarjolla on avajaisviikonlopun kolmipäiväinen lippupaketti ja suomifanien oma Follow Your Team -paketti, joka kattaa kaikki Suomen alkusarjan pelipäivät sekä puolivälierän pelipäivän. Lisäksi Venue Pass mahdollistaa kaikki Helsingin Jäähallilla pelattavat ottelut päivästä riippumatta. Liput MM-kisoihin myy Ticketmaster.

Lisäksi jo viime vuonna myyntiin tulleet Finaaliviikonlopun lippupaketit ovat myynnissä normaalisti. Muutokset otteluohjelmaan ovat mahdollisia pelien televisioinnista johtuen.


Osta finaaliviikonlopun lippupaketti

MM-kisojen otteluohjelma

Lippupaketit ja hinnat

Liity Suomen maajoukkueiden fanirekisteriin

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 lipunmyynti MM-kisat Ticketmaster otteluohjelma
Sulje