Perjantaina 15.5.2020 klo 9.00 käynnistyy MM-kisojen alkusarjan ja puolivälierien lipunmyynti. Finaaliviikonlopun liput ovat olleet myynnissä viime marraskuusta asti, ja ne ovat saatavilla normaaliin tapaan kaksipäiväisenä lippupakettina. Alkusarjaan ja puolivälieriin myydään erikseen myös lasten lippuja.

Kaikki kisojen alkusarjan ja puolivälierien otteluiden liput myydään päivälippuina. Yksittäisiin otteluihin ei ole lippuja saatavilla, vaan päivälippu kattaa kaikki kyseisen päivän ottelut. Päivälippujen lisäksi vaihtoehtoina ovat:

 

Avajaisviikonlopun lippupaketti

Avajaisviikonlopun kolmipäiväinen lippupaketti on aikuisille alkaen 45 euroa, lapsille 35 euroa. Tällä lippupaketilla on mahdollista katsoa yhteensä jopa 18 MM-ottelua! Viikonlopun lippupaketti sisältää kaksi suomen ottelupäivää, avajaisperjantain ja lauantain. Pelit pelataan Helsingin Jäähallissa.

 

Follow Your Team -paketti

Follow Your Team-paketti sisältää kaikki Suomen maajoukkueen pelipäivät, 4.12., 5.12., 7.12, sekä puolivälierän pelipäivän, 9.12. Samalla lipulla näkee myös kaikkien näiden päivien muut ottelut.  Follow Your Team- paketit alkaen  89,00 euroa. Pelit pelataan Helsingin Jäähallissa.

 

Venue Pass

Venue Pass sisältää kaikki ottelut, jotka pelataan alkusarjan ja puolivälierien aikana Helsingin Jäähallilla, yhteensä 8 ottelupäivää. Venue Pass alkaen 165 euroa.

 

Finaaliviikonloppu

Finaaliviikonlopun ottelut pelataan Hartwall Arenalla. Perjantaina pelataan neljän parhaan joukkueen kesken välierät ja lauantaina pronssi- ja finaaliottelut. Finaaliviikonlopun lippupaketti sisältää sekä perjantain että lauantain ottelupäivät. Lippupaketit alkaen 69,50 euroa.

 

Joukkueliput 

Seurojen ja joukkueiden on mahdollista hyödyntää yli 15 hengen ryhmille annettava alennus alkusarjan ja puolivälierien osalta. Alkusarjat ja puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa. Lue lisää!

Kisojen otteluohjelma
Lippupaketit ja hinnat

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy lipunmyynti finaaliviikonloppu puolivälierä alkusarja
Sulje