Suomen salibandyn liittohallitus on valmis pyytämään Kansainväliseltä salibandyliitolta IFF:ltä miesten MM-kisojen siirtämistä vuodella eteenpäin koronapandemiaan vedoten. Liittohallituksen puheenjohtaja Risto Kauppinen kertoo Yle Urheilulle, että liittohallitus päätti asiasta torstaina yksimielisesti.

Turvallisuussyistä ja kokoontumisrajoitusten takia kisojen siirtäminen olisi paras ratkaisu. Tilanne on todella ikävä, Kauppinen alleviivaa.

Suomen Salibandyliiton liittohallitus keskustelee siirrosta ensiksi Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Tämän jälkeen esitys menee IFF:lle, joka päättää kisojen kohtalosta. IFF kokoontuu seuraavan kerran 4.-5. syyskuuta.

Miesten MM-kisat on tarkoitus järjestää 4–12.12.2020 Helsingissä 16 joukkueen turnauksena.

 

Kuva: IFF/Martin FLOUSEK

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 floorball covid-19
Sulje