LIXIL ja GROHE julkaisevat vuosittain yhteisöllisyyspäivänään lastenkirjan. Julkaistavien kirjojen aiheet liittyvät aina tavalla tai toisella veteen ja vastuullisuuteen.

Tänä vuonna kirjan aihe on hyvin ajankohtainen ja konkreettinen, tarkoituksenaan opettaa lapsille hyvän käsihygienian merkitystä haitallisten bakteerien ja virusten leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi kirjassa kiinnitetään huomiota siihen, kuinka tärkeää on pitää hyvää huolta kallisarvoisesta luonnonvarastamme, vedestä.

Nyt julkaistava kirja kertoo leijonasta nimeltä Ali ja hänen huonosta suhtautumisestaan tassujen pesuun ja siitä kuinka huono käsihygienia lopulta johtaa koko lauman sairastumiseen. Aihetta käsitellään kirjassa pienille lapsille sopivalla tavalla.

”Joka vuosi jokainen GROHEn toimintamaa valitsee itse kohteen, jonka kokee tärkeäksi ja jonka kanssa haluaa lastenkirjan jakaa. Tänä vuonna kohteeksemme valikoitui HOPE, joka GROHEn tavoin on yksi yhteistyökumppaneista Suomessa 2021 pelattavissa miesten salibandyn MM-kisoissa. Yhteistyössä HOPEn ja MM2020-kumppaneiden toteuttama Anna Mahdollisuus -kampanja on avannut silmäni yhä useampien lapsiperheiden kokemalle ahdingolle. Toivon että näillä lahjoitettavilla kirjoilla voidaan ilahduttaa apua tarvitsevien perheiden pienimpiä”, kertoo GROHE Suomen markkinointipäällikkö Tanja Stade.

 

“Kirjan aihe on hyvin ajankohtainen ja tärkeä. On ilo saada jakaa näitä kirjoja ja sitä kautta lukukokemuksia Hopen tukemien perheiden lapsille. Tarinoiden kautta syntyy monesti suurimmat oivallukset ja yhdessä lukeminen yhdistää lasten ja aikuisten maailmoja.” sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Myös MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola on iloinen siitä, että yhteistyö kisakumppaneiden ja Hope ry:n välillä on jatkunut.

”Hienoa, että yhteistyö Hope ry:n ja kumppaneidemme välillä on tiivistynyt. Anna mahdollisuus -kampanja on kahdella toteutuskerrallaan saanut hyvän vastaanoton ja olemme pystyneet auttamaan lukuisia lapsia ja nuoria. Kisojen tavoitteena on olla enemmän kuin sarja huippuotteluita, ja olemme yhdessä kumppaniemme kanssa onnistuneet jo nyt siinä hienosti.

 

Lue myös: Kisakumppani Grohe veden voimalla kohti MM-kisoja

 

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 Hope ry Anna mahdollisuus GROHE
MM-KISAT KÄYNNISTYVÄT
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sulje