Joulukuussa pelattavien miesten MM-kisojen VIP-lippupaketit ovat nyt myynnissä. VIP-paketit ovat saatavilla kaikille kisapäiville. Paketit sisältävät ottelupäivän lippujen lisäksi ruokailun, MM-teemaista ohjelmaa, asiantuntijan otteluennakon sekä pelit nautittuna parhailta katsomopaikoilta.

– Kisat ajoittuvat parhaimpaan pikkujoulukauteen, joten tässä on yrityksille ja yhteisöille hyvä tilaisuus viettää pikkujouluja nauttimalla samalla maailman parhaasta salibandysta hyvässä seurassa, kertoo VIP-myynnistä vastaavan ElämysLiven Jami Palsa.

Seuroilla on mahdollisuus myydä VIP-paketteja osana omaa varainhankintaa ja kumppanuusmyyntiä. Elämys Live palvelee seuroja myös kuljetusten, majoituksen ja muiden aktiviteettien järjestämisessä. Mikäli seurasi on kiinnostunut näistä mahdollisuuksista, olettehan yhteydessä Jami Palsaan.

Seuralipuilla edullisemmin katsomoon

Seuroille ja joukkueille on MM-kisojen alkusarjaan ja puolivälieriin tarjolla seurahintaisia lippuja. Kun ryhmäkoko on 15 henkilöä tai enemmän, saa lipuista 10 prosentin alennuksen. Mikäli ryhmäkoko ylittää 300 henkilöä, on alennus 20 prosenttia.

Lue lisää seuralipuista

Tutustu VIP-paketteihin

Voita VIP-paketti – osallistu arvontaan

Katso, miten seurasi voi hyödyntää MM-kisoja omassa toiminnassaan


Lisätietoja VIP-paketeista

Elämys Live
Jami Palsa
jami.palsa@elamyslive.com
040 528 5100

Lisätietoa seuralipuista

Ella Jyrkinen
tickets@salibandy.fi
040 544 3856

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 VIP-liput seuraliput VIP-paketit
Sulje