Tulevissa MM-kotikisoissa otteluita tuomaroi seitsemän tuomariparia viidestä eri maasta. Ensimmäistä kertaa MM-kisojen historiassa tuomarit ovat pukeutuneena täysin räätälöityihin erotuomaripaitoihin. Yhdessä MM-kisakumppani Fisherman’s Friendin ja markkinointitoimisto i2:n kanssa suunniteltu kokonaisuus tuo tuomarit esiin uudella, pirteällä tavalla.

– Mielestämme idea tuomaripaidoista oli loistava, ja tartuimme siihen heti. Kun näin paidat valmiina ja tuomarien yllä, totesin heti, että tämä oli onnistunut toteutus. Paidat näyttävät hyviltä ja lisäksi ne ovat luonnollinen osa pelitapahtumaa, kertoo Ira Nyström Arvid Norquistilta.

Myös Kansainvälinen Salibandyliitto innostui uudenlaisesta toteutustavasta.

– Tämä on loistava tapa ottaa tapahtumakumppani mukaan toiminnan ytimeen. Erotuomarit ovat luotettavuuden symboleja, aivan kuten imeskelytabletteja voi luottaa kurkkusi helpotuksen tarpeessa. Ja mikä tapa saada vuonna 1865 syntynyt brändi kohtaamaan modernin urheilun! sanoo Kansainvälisen salibandyliiton myyntikoordinaattori Tero Kalsta.

Erotuomaripaidoissa on – voisi sanoa – kolme makua, mikä tarkoittaa, että siinä on kolme eriväristä raitaa: Salmiak (musta), minttu (minttu), vadelma (vaaleanpunainen). Tuomariasut määräytyvät jokaisessa ottelussa erikseen pelaavien joukkueiden pelipaidan värien perusteella.

Bespoke-paidat valmisti Craft sublimaatiomenetelmällä.

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy IFF yhteistyök tuomarit Fisherman's Friend
Sulje