Kansainvälistä vapaaehtoistoiminnan päivää vietetään 5.12. Salibandyn miesten MM-kisoissa työskentelee yli 400 vapaaehtoista kisojen aikana erilaisissa tehtävissä, kuten ensiaputiimissä, asiakaspalvelussa ja lipunmyynnissä, viestinnässä, joukkueiden oppaina sekä monissa muissa tehtävissä. Kisojen järjestäminen ilman vapaaehtoisten työpanosta ei olisi mahdollista. 

– Halusin mukaan toimintaan, koska minusta on hienoa päästä kokemaan, miten isot tapahtumat rakentuvat. Vapaaehtoisena tutustuu uusiin ihmisiin, ja itse viestintätiimissä työskentelevänä pääsen vaikuttamaan myös siihen, miten kisat näkyvät ulospäin, kertoo Janne Rissanen.

MM-kisoissa vapaaehtoistoiminnan päivää nostettiin esiin siten, että päivän kaikissa kuudessa ottelussa vapaaehtoiset jakoivat palkinnot parhaille pelaajille. Lisäksi kisojen yhteistyökumppani, Fisherman’s Friend, palkitsee joka päivä yhden vapaaehtoisen.

Katso videolta, minkälaisissa tehtävissä kisojen vapaaehtoiset työskentelevät.

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy vapaaehtoiset vapaaehtoistoiminnan päivä
Sulje