Miesten salibandyn MM-kisat alkoivat joulukuun 3. päivänä. Avajaisissa päästiin heti kiinni huipputunnelmaan, kun pop-legenda Pandora esitti kisoja varten tehdyn teemabiisin. 

– Avajaisshow on voimakas kokonaisuus, ja inspiraationa siihen on toiminut mm. Game of Thrones. Olen todella innoissani tästä, sillä olen odottanut tätä siitä lähtien, kun minua kysyttiin mukaan, kertoo Anneli Magnusson (Pandora) ennen avajaisia tehdyssä haastattelussa.

Katso Pandoran ennakkohaastattelu ennen avajaisia:

Avajaisten viihdeosuus alkoi osallistuvien maiden esittelyllä Takomon tahdissa ja valaistujen rumpupalikkojen avustuksella. Tämän jälkeen kentälle asteli Pandora, joka esitti tämän vuotisten kisojen tunnuskappaleen, ”More”, Takomon tahdittamana. Vauhdikkaan esityksen loppupuolella kentälle saapuivat illan pääottelun joukkueet, koti-isäntä Suomi, sekä Tanska.  Lisäksi Suomen salibandyliiton puheenjohtaja Risto Kauppinen ja kansainvälisen liiton pääsihteeri John Liljelund avasivat turnauksen ja toivottivat kisaväen tervetulleeksi. 

Katso avajaisshow kokonaisuudessaan:

 

WFCHelsinki2020 Uncategorised WFCHelsinki2020 salibandy Pandora Every Green In May Takomo avajaiset
Sulje