MM-kisojen välieräjoukkueet ovat selvillä, kun torstaina paikan mitalipeleistä varmistivat Sveitsi ja Ruotsi. Näin ollen välierissä nähdään otteluparit Suomi-Tshekki ja Sveitsi-Ruotsi.

Sveitsi oli torstaina vakuuttava, kun joukkue kaatoi Viron puhtaasti 9-0. Joukkueen ahnein pistehai oli tehot 2+2 kerännyt Paolo Riedi. Häntä tukivat kahden tehopisteen iltaa viettäneet Tobias Heller (1+1), Tim Braillard (0+2) ja Michael Schiess (0+2).

Sveitsiläisten maalilla torjunut Pascal Meier oli myös vakuuttava: hän venyi pallon eteen yhteensä 22 kertaa nollapelituuletuksiin päättyneessä ottelussa.

Ruotsin salama-alku riitti

Ruotsi oli omassa puolivälierässään vakuuttava erityisesti ottelun alussa: joukkue marssi jo ensimmäisen erän aikana 6-0-johtoon, mikä hyydytti norjalaisten taistelutahtoa. Loppulukemat Ruotsille olivat 8-2.

Joukkueen paras pistemies ottelussa oli tehot 1+2 kerännyt Alexander Galante Carlström. Jesper Sankell ja Johan Samuelsson iskivät molemmat kaksi maalia mieheen.

Välieräparit selvillä – osta lippusi finaaliviikonlopulle!

Torstain tulosten myötä MM-kisojen neljä parasta joukkuetta ovat selvillä. Taistelu MM-kullasta jatkuu jo perjantaina, kun vuorossa ovat välierät. Lauantaina pelataan finaali ja pronssipeli.

Finaalipäiville myydään lippupaketteja. Pidä kuitenkin kiirettä, mikäli haluat varmistaa paikkasi arvokisojen ratkaisupeleissä. Liput myy Ticketmaster.

OSTA LIPUT RATKAISUPELEIHIN!

Kuva: Juha Leskinen

Uncategorised
Sulje