Tshekki voitti huipputasaisessa pronssiottelussa Sveitsin jatkoajan jälkeen maalein 4–3. Voittomaalin laukoi Filip Langer ajassa 64:38. Pronssi oli Tshekin historian kolmas ja neljäs sija Sveitsin historian neljäs.

Tshekin Josef Rypar viimeisteli ottelun avausmaalin hieman ensimmäisen erän puolen välin jälkeen. Maali oli Ryparin turnauksen ensimmäinen. Ottelun vaisusti aloittanut Sveitsi tasoitti pelin muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Christoph Camenisch laukoi pallon hienon kuvion päätteeksi Tshekin maaliin. Tshekin Filip Langer pääsi erän lopussa vielä yrittämään rangaistuslaukausta, mutta Pascal Meier torjui yrityksen.

Sveitsi siirtyi johtoon toisen erän puolessa välissä, kun pallo pomppi epäonnekkaasti Tshekin Jiri Bestan kautta omaan maaliin. Jan Burki laukoi Sveitsin kolmannen erässä kahden maalin johtoon, mutta Tshekki kavensi ottelun vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Tshekki tasoitti pelin aivan kolmannen erän loppuhetkillä ilman maalivahtia, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Ottelun ratkaisu nähtiin, kun jatkoaikaa oltiin pelattu hieman yli neljä minuuttia. Filip Langer laukoi pallon vastustamattomasti Pascal Meierin selän taakse. Tällä maalilla Tshekki voitti pronssia ja Sveitsi joutui tyytymään neljänteen sijaan. Pronssi oli Tshekin historian kolmas.

WFCHelsinki2020 WFCHelsinki2020 salibandy Tsekki pronssi
Sulje