Saapuminen

Kannustamme saapumaan tapahtumaan ekologisesti julkisilla kulkuvälineillä tai miksei kävellenkin. Kumpikin areenoista sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Helpoiten löydät aikataulut ja reitit HSL:n reittioppaasta.

Helsingin Jäähallille voit saapua tuntia ennen päivän ensimmäisen pelin alkua. Hartwall Arenalla sisään pääsee jo aikaisemmin, ilmoitamme tästä lisää myöhemmin. Saavuthan ajoissa paikalle, niin vältät tarpeettomat ruuhkat ja jonotustilanteet.

Helsingin Jäähalli

Osoite: Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki

Helsingin Jäähalli sijaitsee Helsingin Töölössä. Sisäänkäynti tapahtuu hallin pääovista.

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille on normaalisti noin 15 minuuttia. Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä normaalisti 1-5 minuutin välein. Kävellen matka on noin 3 km.

Pasilan asemalta kävelymatka Helsingin Jäähallille on alle 2 km. Myös Pasilasta voit hypätä linja-auton tai raitiovaunun kyytiin ja olet vartissa Jäähallilla. Raitiovaunulinja 2 lähtee Pasilan asemalta noin 10 minuutin välein.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääset näppärästi P- ja I -lähijunilla Pasilan asemalle.

Jos saavut autolla, kannattaa saapua ajoissa!
Helsingin Jäähallin pysäköintialueella on rajallinen määrä parkkipaikkoja.
P-alueen sisäänajo: Pohjoinen Stadionintie. Tapahtumapäivinä pysäköinti maksaa 10 e/ päivä. Pysäköinnin voit maksaa kätevimmin Easypark- ja Parkman-sovelluksilla.

 

Esteetön sisäänkäynti:

Esteetön sisäänkäynti tapahtuu E-ovesta (osoite Nordenskiöldinkatu 11) . Pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on esteettömiä pysäköintipaikkoja, joista on esteetön kulku sisäänkäynnille. Saattoliikenne pääsee ajamaan n. 20 metrin etäisyydelle sisäänkäynnistä. Huomioithan, että sisäänkäynnillä on pieni kynnys.

Pyörätuolikatsomot sijaitsevat turnauksen aikana katsomoiden E1 ja E9 edessä sijaitsevilla tasanteilla. Huom! Myyntikartassa on virheellisesti valittavissa F1-katsomon edessä sijaitseva pyörätuolitasanne, mutta hallissa tämä tasanne sijaitsee E1-katsomon edessä. Lippu F1-pyörätuolikatsomoon oikeuttaa siis pääsyyn E1-katsomon edessä sijaitsevan tasanteen pyörätuolikatsomoon. Saattaja samalla lipulla veloituksetta sisään. Pyörätuolilla sisäänkäynti E-katsomoiden tasanteille suoraan ulkokautta.

Hartwall Arena

Osoite: Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Kätevintä on saapua junalla Pasilan asemalle. Sieltä perille on vain muutaman minuutin kävelymatka!

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääset näppärästi P- ja I -lähijunilla Pasilan asemalle.

Hartwall Arenalle on myös helppo saapua autolla. Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä.

 

Sisääntulo ja tarkistus

Sisääntuloporteilla yleisölle suoritetaan kohdennetusti turvatarkastuksia. Tarkistuksen yhteydessä henkilöiltä tarkastetaan laukut, reput ja vaatetus. Tarkastuksessa pyritään varmistamaan, ettei henkilö tuo stadionille poistettavia tuotteita tai vaaraa aiheuttavia välineitä.

Mitä saa ottaa mukaan?

• tyhjän max. 0,5 l tyhjän pullon

Kielletyt esineet:

• alkoholi / huumausaineet
• omat eväät
• Limu-/vesipullot, termospullot, sporttipullot (Max. 0,5L pullot tyhjänä on ok)
• Ammattikamerat, äänentallentimet, videokuvauslaitteet, kamerajalustat, selfietikut.
• Palosuojaamattomat fanilakanat, yli 1,5m tangot, seipäät, teleskooppivavat tms.
• Ääntävoimistavat esineet. (torvet, pillit, vuvuzuelat, megafonit)
• Muut toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvat esineet.

 

Sulje