Käyvätkö liput, joissa on viime vuoden päivämäärä, myös  tänä vuonna?
Kaikki jo ennen kisojen siirtoa ostetut liput käyvät sellaisenaan myös vuonna 2021. Jos esim. olet ostanut Perjantain lipun (Friday Ticket), käy lippu edelleen perjantain pelipäivään. Päivämäärien vastaavuuden voit tarkistaa täältä! 

Mistä voin ostaa lippuja? 

Lippuja voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta tai Ticketmasterin palvelupisteiltä. Isojen ryhmien kannattaa olla suoraan yhteydessä kisaorganisaatioon sähköpostitse: tickets@salibandy.fi

Minkä hintaisia liput ovat? Onko lapsille erikseen hinnoiteltuja lippuja?
Alkusarjan liput ovat päiväkohtaisia (hinnat alkaen 25 euroa / aikuiset, 18,50 euroa / lapset). Samalla lipulla pääset siis näkemään useamman ottelun saman päivänä! Finaaliviikonlopun lippupaketit sisältävät kaksi välieräpeliä sekä pronssi- ja finaaliottelun (alkaen 69,50 euroa). Alkusarjan pelipäiviin sekä puolivälierien pelipäiviin on lapsille erillinen hinnoittelu kahdessa edullisimmassa hintakategoriassa. Finaaliviikonloppuun ei ole erikseen lastenlippuja.

Missä kisat pelataan? 
Alkusarja ja puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa, kun taas välierät sekä pronssi- ja finaaliottelu Hartwall Arenalla. Kisat alkavat 3.12.2021 ja finaalipäivä on 11.12.2021.

Saako finaaliviikonloppuun päivälippuja?
Ei saa. Liput myydään kaksi ottelupäivää sisältävänä lippupakettina.

En voi valita itse paikkaani Ticketmasterin lippukaupassa. Miksi?
Alkusarjan ja puolivälierien päivälippujen osalta on mahdollisuus valita paikka Helsingin jäähallilta itse. Useamman päivän lippupaketeissa tämä ei ole mahdollista, sillä järjestelmä valitsee parhaat mahdolliset paikat automaattisesti. Mikäli haluat itse valita paikkasi, niin voit olla yhteydessä kisaorganisaatioon tickets@salibandy.fi.

Saako lipuista alennuksia?
Liiton jäsenseurat ja jäsenseurojen joukkueet saavat alkusarjan lipuista alennusta, jos ryhmäkoko on 15 henkilöä tai enemmän. Tällöin alennus on -10%. Jos kyseessä on isompi ryhmä, yli 300 henkilöä, on alennus -20%. Isommat ryhmätilaukset kannattaa hoitaa kisaorganisaation kautta, tickets@salibandy.fi

Voinko ostaa lipun vain Suomen peliin?
Voit ostaa lipun Suomen pelipäivään, jolloin alkusarjan ja puolivälierien osalta näet halutessasi myös muita päivän pelejä samalla lipulla. Yksittäisiin otteluihin ei myydä erikseen lippuja, vaan liput ovat päiväkohtaisia alkusarjan ja puolivälierien osalta.  Hartwall Arenalla pelattavat välierät ja pronssi- ja finaaliottelut myydään kahden päivän lippupakettina.

Saanko lipusta maksamani rahat takaisin, jos tilaisuus peruuntuu?
Jos olet ostanut lipun, saat siitä lipun hinnan takaisin itsellesi. Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, Ticketmaster Suomen käyttöehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lisätietoja

Mitä teen, jos hukkaan lippuni? 
Jos olet hukannut lippusi, ole yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun, 0600 10 800. Mikäli olet tilannut lippusi kisaorganisaation kautta, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tickets@salibandy.fi

Mistä voin ostaa fanihintaisia lippuja? 
Fanihintaiset liput on tarkoitettu Suomen maajoukkueiden rekisteröityneille faneille. Faniksi voit liittyä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen osoitteessa salibandy.fi/faniksi. Rekisteröitymisen paluupostina saat viestin, joka sisältää linkin faneille kohdistettuun lipunmyyntisivustoon.

Sulje