TULE MUKAAN TEKEMÄÄN SALIBANDYN MM-KISOJA JOULUKUUSSA 

Korvaamaton osa joulukuun salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Sinulla on nyt upea mahdollisuus tulla mukaan tekemään Suomen suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2020. Vapaaehtoistiimin jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tehtäviinsaat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuiseen ja kansainvälisen tunnelman.  

Tärkeintä vapaaehtoisena toimimisessa on, että asenteesi on kohdallaan eli voit hyvin hakea vapaaehtoiseksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä. Jos kuitenkin olet jo kokenut konkari, niin muistathan kertoa meille siitä. Positiivinen ja innostunut ote sekä kyky toimia osana isompaa tiimiä ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle vapaaehtoiselle. 

 

HYVÄ TIETÄÄ  

Salibandyn MM-kisat järjestetään 4.-12.12.2020 Helsingissä. Turnauksen alkusarja sekä puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa ja finaaliviikonloppu järjestetään Hartwall Areenalla. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääasiassa turnauksen ajalle, mutta joidenkin tehtävien osalta aloitus on jo heti joulukuun alusta. Kisoihin liittyviä oheistapahtumia järjestämme jo loppusyksyn 2020 aikana.  

Eri vapaaehtoistehtäviin liittyvät kieli- ja muut vaatimukset näet tehtävänkuvauksista, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut prosessiin, vaikka toki odottamattomia esteitä voi tulla eteen 

 

HAKEMINEN JA AIKATAULU  

Salibandyn MM-kisojen kevään vapaaehtoishaku on käynnissä 14.4.-31.5.2020Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena salibandyturnauksissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi. Täytäthän hakemuksen, vaikka olisit jo ollut meihin aiemmin yhteydessä vapaaehtoishakuun liittyen 

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesäkuun aikanaMukaan valitut vapaaehtoiset jaetaan pienempiin tiimeihin, joita luotsaavat tiiminvetäjät. Kerro meille hakemuksessasi, jos haluat toimia tiiminvetäjänä. Vapaaehtoisille järjestämme syksyn aikana koulutustilaisuuksia ja kaikkien vapaaehtoiseksi valittujen tulee osallistua koulutuksiin. Tiiminvetäjät kokoontuvat elokuussa ja kaikkien vapaaehtoisten yhteinen kick off –tilaisuus järjestetään syyskuussa viikolla 38 (todennäköisesti 16.9.). Toinen yhteinen tapaaminen järjestetään marraskuussa lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan kuitenkin, että lopullinen aikataulu selviää kesän aikana. Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä volunteers@salibandy.fi 

 

KAUKALOPARTIOHAKU 

Huomioithan, että kaukalopartioryhmän ilmoittaminen mukaan tapahtuu erillisellä hakulomakkeella. Kaukalopartiohaku on auki 31.8.2020 saakka.

 

Tutustu vapaaehtoistehtävien tehtävänkuvauksiin

 

Hae vapaaehtoiseksi täällä

 

Haku kaukalopartioon

 

Lisätietoja:

Tapahtumakoordinaattori
Ella Jyrkinen
ella.jyrkinen@salibandy.fi

MM-kisat alkaa...
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sulje