KEVÄÄN 2021 AJANKOHTAISTA JA VAPAAEHTOISTEN TÄYDENNYSHAKU

Salibandyn miesten MM-kisat pelataan 3.-11.12.2021 Helsingissä. Haemme vielä jonkin verran täydennystä vapaaehtoistiimeihin, joten haethan rohkeasti mukaan! Kevään täydennyshaku starttaa 12.4. ja on käynnissä 31.5.2021 asti. Haemme vapaaehtoisia myös uuteen terveysturvallisuustiimiin, jonka jäsenennä olet mukana varmistamassa, että turnaustapahtuma on mahdollisimman turvallisen kaikille mukanaolijoille. Tarkemman tehtävänkuvaukset löydät tehtävänkuvaukset-sivulta.

Kaikki jo keväällä 2020 mukaan valitut vapaaehtoiset ovat saaneet tarkempaa infoa sähköpostitse, joten varmistathan, että olet vastaanottanut viestin ja tutustunut infoon huolellisesti. MM-kisat oli tarkoitus järjestää joulukuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi kisat siirrettiin vuodelle 2021. Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme sen mahdollisista vaikutuksista vapaaehtoisuuteen. Huomioithan, että emme korvaa vapaaehtoisuuteen liittyen matka- tai majoituskustannuksia.


TULE MUKAAN TEKEMÄÄN SALIBANDYN MM-KISOJA JOULUKUUSSA
 

Korvaamaton osa joulukuun salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Sinulla on nyt upea mahdollisuus tulla mukaan tekemään Suomen suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2021. Vapaaehtoistiimin jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tehtäviinsaat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuiseen ja kansainvälisen tunnelman.  

Tärkeintä vapaaehtoisena toimimisessa on, että asenteesi on kohdallaan eli voit hyvin hakea vapaaehtoiseksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä. Jos kuitenkin olet jo kokenut konkari, niin muistathan kertoa meille siitä. Positiivinen ja innostunut ote sekä kyky toimia osana isompaa tiimiä ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle vapaaehtoiselle. 

 

HYVÄ TIETÄÄ  

Salibandyn MM-kisat järjestetään 3.-11.12.2021 Helsingissä. Turnauksen alkusarja sekä puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa ja finaaliviikonloppu järjestetään Hartwall Areenalla. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääasiassa turnauksen ajalle, mutta joidenkin tehtävien osalta aloitus on jo heti joulukuun alusta. Kisoihin liittyviä oheistapahtumia järjestämme jo loppusyksyn 2021 aikana.  

Eri vapaaehtoistehtäviin liittyvät kieli- ja muut vaatimukset näet tehtävänkuvauksista, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut prosessiin, vaikka toki odottamattomia esteitä voi tulla eteen 

 

HAKEMINEN JA AIKATAULU  

Salibandyn MM-kisojen kevään 2021 täydennyshaku on käynnissä 12.4.-31.5.2021. Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena salibandyturnauksissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi. Täytäthän hakemuksen, vaikka olisit jo ollut meihin aiemmin yhteydessä vapaaehtoishakuun liittyen.

Mukaan valitut vapaaehtoiset jaetaan pienempiin tiimeihin, joita luotsaavat tiiminvetäjät. Kerro meille hakemuksessasi, jos haluat toimia tiiminvetäjänä. Vapaaehtoisille järjestämme syksyn 2021 aikana koulutustilaisuuksia ja kaikkien vapaaehtoiseksi valittujen tulee osallistua koulutuksiin. Tiiminvetäjät kokoontuvat elokuussa ja kaikkien vapaaehtoisten yhteinen kick off –tilaisuus järjestetään syyskuussa. Toinen yhteinen tapaaminen järjestetään marraskuussa lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että kaukalopartioryhmän ilmoittaminen mukaan tapahtuu erillisellä hakulomakkeella.

Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä volunteers@salibandy.fi 

Kevään 2021 täydennyshaku on päättynyt.

 

 

Tutustu vapaaehtoistehtävien tehtävänkuvauksiin

 

Lisätietoja:

Tapahtumakoordinaattori
Ella Jyrkinen
ella.jyrkinen@salibandy.fi

MM-KISAT KÄYNNISTYVÄT
Päivät
Tunnit
Minuutit
Sulje