VAPAAEHTOISTEN TÄYDENNYSHAKU

Salibandyn miesten MM-kisat pelataan 3.-11.12.2021 Helsingissä. Haemme vielä jonkin verran täydennystä vapaaehtoistiimeihin, joten haethan rohkeasti mukaan! Syksyn täydennyshaku starttaa 15.9. ja on käynnissä 30.10. asti.

MM-kisat oli tarkoitus järjestää joulukuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi kisat siirrettiin vuodelle 2021. Seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme sen mahdollisista vaikutuksista vapaaehtoisuuteen.

 

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN SALIBANDYN MM-KISOJA JOULUKUUSSA!

Korvaamaton osa joulukuun salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Sinulla on nyt upea mahdollisuus tulla mukaan tekemään Suomen suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2021. Vapaaehtoistiimin jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tehtäviinsaat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuiseen ja kansainvälisen tunnelman.  

Tärkeintä vapaaehtoisena toimimisessa on, että asenteesi on kohdallaan eli voit hyvin hakea vapaaehtoiseksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä. Jos kuitenkin olet jo kokenut konkari, niin muistathan kertoa meille siitä. Positiivinen ja innostunut ote sekä kyky toimia osana isompaa tiimiä ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle vapaaehtoiselle. 

 

HYVÄ TIETÄÄ

Salibandyn MM-kisat järjestetään 3.-11.12.2021 Helsingissä. Turnauksen alkusarja sekä puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallissa ja finaaliviikonloppu järjestetään Hartwall Areenalla. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääasiassa turnauksen ajalle.

Jokainen vapaaehtoinen saa työvaatetuksen, HSL:n matkalipun turnauksen ajaksi sekä lämpimän aterian jokaisena työpäivänä. Pyrimme järjestämään vapaaehtoisille mahdollisuuden päästä seuraamaan pelejä työpäivinään (työtehtävien salliessa).

Huomioithan, että emme korvaa vapaaehtoisuuteen liittyen matka- tai majoituskustannuksia!

Eri vapaaehtoistehtäviin liittyvät kieli- ja muut vaatimukset näet tehtävänkuvauksista, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut prosessiin, vaikka toki odottamattomia esteitä voi tulla eteen 

Haluamme mahdollistaa turvallisen tapahtumakokemuksen jokaiselle osallistujalle, joten  kisoihin osallistuvilta tahoilta (sisältäen vapaaehtoiset) vaaditaan kahta rokotusta. On myös mahdollista, että rokotettuja tullaan testaamaan pikatestein ja tämä kustannus on kisajärjestäjän. Seuraamme viranomaisten ohjeita sekä kansainvälisen lajiliiton yhtenäistä linjaa.

 

HAKEMINEN JA AIKATAULU 

Salibandyn MM-kisojen kevään 2021 täydennyshaku on käynnissä 15.9.-3o.10.2021. Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena salibandyturnauksissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi. Täytäthän hakemuksen, vaikka olisit jo ollut meihin aiemmin yhteydessä vapaaehtoishakuun liittyen.

Mukaan valitut vapaaehtoiset jaetaan pienempiin tiimeihin, joita luotsaavat tiiminvetäjät. Vapaaehtoisille järjestämme syksyn 2021 aikana koulutustilaisuuksia ja kaikkien vapaaehtoiseksi valittujen tulee osallistua koulutuksiin.Vapaaehtoisten ensimmäinen koulutustilaisuus järjestetään torstaina 7.10. Helsingissä sekä etäyhteydellä.  Toinen yhteinen tapaaminen järjestetään marraskuussa lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että kaukalopartioryhmän ilmoittaminen mukaan tapahtuu erillisellä hakulomakkeella.

Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä volunteers@salibandy.fi 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!

 

Ilmoita ryhmäsi kaukalopartioksi!

 

Tutustu vapaaehtoistehtävien tehtävänkuvauksiin

 

Lisätietoja:

Tapahtuma-assistentti
Wilma Sirkka
volunteers@salibandy.fi
wilma.sirkka@salibandy.fi

Sulje